Friday, October 28, 2011

GIAN

Saya godek2 pc kat opis arini. Terasa nak bukak blog balik. Lama giler x menjenguk blog. Sawang dah berjurai2. Lalang lak dah sampai ke pinggang. Cek balik last entry...mak ai..oktober 2010. Mmg ngam2 setahun la kan.

Saya terasa nak kembali memblogging. Mesti byk benda yg saya boleh cerita pasni. Dengan anak dara kesayangan saya Dania yang semakin membesar. Telatah Afiq yg sangat notty (but i luv him sooooo muchhh) dan jugak our new family member Muhammad Darees Ayran yg dah menjangkau 3 bulan usianya.

Semoga saya akan rajin mengupdate blog lepas nih. Insyaallah....