Saturday, August 28, 2010

LBS


Koleksi terbaru saya, pernah wujud satu ketika dulu tp ntah memana saya humbankan, sesiapa yg kecewa dgn filemnya inilah penawar

Wednesday, August 11, 2010

BAJU RAYA


Dah masuk 1 ramadhan kan, so x blh la kita start citer psl baju2 raya. Gambar di atas salah satu baju raya saya this year. Kain beli kt jakel, tempah kat butik seribu persona di danga city mall dan manik by kak arisha (ofismet iza).

Saturday, August 7, 2010

AIR TANGAN



Saya tau saya mmg xde bakat menjahit, nk jahit butang sebutir pun saya blh hantar kedai...(mmg melampau kan..) Malas pun yer sebenarnya...suami saya la yg kadang2 tlg jahitkan butang saya yg tercabut...thanks yang..

Dulu time sekolah ada subjek memasak/menjahit nih...saya dulu dok hostel...memandangkan saya x reti + malas...(padahal mmgla time tuh x retikan sebab tuh la cikgu ajar) saya sanggop pos apron ngan kurung kedah tuh pada mak saya utk dijahit..hehehe..

Ok back to photo di atas...setelah tepon sana sini tanya masih timer tempahan lg ke idak kan...xde resopon yg kata tempahan masih dibuka makanya saya mengambil keputusan utk menjahit sendiri la manik2 tuh...dgn zero skill yg saya ada...hasilnya...bole la...xdela nk kata hebat bebenar kan..janji blh pakai...tgn tuh saya x leh nk buat heavy2 sebab kain tuh lembut gilerr...

So pasni blh la saya try2 jahit manik senirik ek tak...jimat giler rupenyer yer....