Sunday, June 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Yang ke 31. Syukur ke hadrat illahi ke atas segala rahmat yang di berikan serta kebahagiaan di samping orang2 tersayang.

Friday, June 18, 2010

PANGKOR TRIP


Pangkor trip ni last week. From 12 june - 13 june 2010. Kami stay kat Lumut. Ahad tghari tuh baru gerak ke Pangkor. Naik boat kat jetty baru di Marina Island. Sangat selesa dan cuma 5 minit ke Pangkor. X perlu beratur dan bersesak2 dengan mereka2 yg naik from Jetty di Lumut

Wednesday, June 16, 2010

WORLD CUP 2010

Pasukan pilihan saya.......

Pojaan hati saya pulak .......

Spain antara pasukan pilihan tahun nih... saya mengharapkan kemenangan mereka malam nih... Tangkap bola bebetul tau yang....huhuhu..

Monday, June 14, 2010

BGRC @ Bukit Gambang Resort City

Dah basi gak citer nih. Nak buat cemana kan...dah bizinye ngalahkan exco wanita UMNO makanya jadila siaran tertunda. 5hb - 7hb Jun lepas saya dan family bercuti ke Bukit Gambang Resort City. Kami gerak lebih kurang jam 8 pagi dan tiba di Bukit Gambang sekitar jam 11 tghri. Bawak anak2 mandi-manda dahulu dan lebih kurang jam 3 baru check in di Carribean Bay Suite.



Kami stay kat 2 rooms apartment. 1 bilik untuk Kakak n Adik 1 lagi utk Mama dan Babah. Lepas mandi anak2 tertido kepenatan sama jugak mak bapaknya. Malamnya jalan2 ke bandar Kuantan dan keesokan harinya menyertai aktiviti2 yg disediakan such as naik kuda, naik kereta kuda, babah ngan paintballnye...dan macam2 lg la...

Anak-anak saya mmg happy giler kt sini. Maklumlah tempat baru kan...sumenya nampak cam best... Afiq request nk dtg sini lg next time...Mama...cam biasa la...okey je...janji cuti approved kan...hehe